„Lipsă de TRANSPARENȚĂ a administrației Clotilde Armand” / Bruynseels declară cod roșu pentru școlile fără AUTORIZAȚIE ISU

Share:

„Nici Tudorache, nici Chiliman și nici Armand nu au rezolvat problema școlilor fără autorizație ISU la incendiu”. Afirmația îi aparține Ramonei Ioana Bruynseels, candidata AUR la Primăria Sectorului 1.

Bruynseels reclamă lipsa de transparență a administrației Armand în această chestiune și cere tuturor contracandidaților săi la Primăria Sectorului 1 să semneze o petiție prin care să își asume autorizarea urgentă a școlilor la incendii. Candidata precizează că lista va fi publicată.

Într-o conferință d epresă, Bruynseels a solicitat public Primăriei Sectorului 1 informații complete despre autorizațiile de securitate la incendiu pentru toate școlile, imobilele și clădirile publice din administrare.

Această solicitare vine în contextul lipsei de transparență și al îngrijorărilor legate de siguranța copiilor și a cetățenilor care își desfășoară activitatea în aceste spații, se arată într-un comunicat al candidatei.

continuare pe gandul.ro

Categorie: Știri

Ioana Ramona Bruynseels