Mesaj pentru primarii din București: ”Efectiv mi se face greață când vă citesc postările!…”

Share:

Mesaj pentru primarii din București: ”Efectiv mi se face greață când vă citesc postările! Ana este victima voastră, a tuturor. Ce ați făcut VOI ca să vă protejați cetățenii din sectoare dacă primăria generală nu e în stare să facă ce trebuie?!?

Dragii mei, 7 primari în București = cetățeanul este victima lipsei de colaborare, a intereselor și faultărilor politice reciproce!
Mă uit la cum primarul general tace și la cum primarii de sectoare scriu pe Facebook “oripilați”, dau sfaturi, amintindu-ne că, conform fișei posturilor lor, nu sunt ei cei responsabili de tragedii de tipul celei de la Lacul Morii.
Mi-aș dori să văd câte scrisori și cereri oficiale a făcut de exemplu primarul sectorului 6 către primarul general, în care să ceară rezolvarea problemei câinilor maidanezi, înainte de decesul Anei. Dar ceilalți primari de sector?!? Ce sugestii au avut? Au semnalat faptul că ASPA nu își făcea datoria cum se cuvine, că nu ia măsurile necesare protejării cetățenilor?!? Iar dacă au văzut că ASPA și Nicușor Dan nu iau măsuri, de ce nu au găsit mijloace pentru a-și proteja cetățenii?!?
De Nicușor Dan nu mai vorbesc că pierdem vremea. Efectiv mi se face greață când văd atitudinea tuturor celor care acum conduc destinele capitalei.
🖤Spun doar atât: atâta vreme cât vom avea primar general și 6 primari de sector – mai ales din formațiuni politice diferite, cetățeanul va fi victimă a intereselor lor personale și de grup, a incompetenței, lipsei de colaborare, faultărilor politice reciproce.
Este nevoie de o singură echipă de conducere la nivelul capitalei dacă vrem responsabilitate!
🙏Dragă Ana,
Ne cerem iertare pentru că nu am ales mai bine! Drum lin spre cer, Dumnezeu să te odihnească în pace!

Ioana Ramona Bruynseels Președinte Fondator Asociația Pentru Oameni și Țară – POT

_______

O femeie de 43 de ani a murit în 21 ianuarie 2023, după ce a fost atacată de o haită de câini lângă Lacul Morii, din sectorul 6. Surse din Poliție au confirmat pentru Libertatea că numele victimei este Ana Oroș Daraban.

Articol apărut pe: potromania.ro

Categorie: Știri

Ioana Ramona Bruynseels