Ciutacu, după ce Ramona Ioana Bruynseels a acuzat băncile că nu informează corect românii despre credite: I-ați adresat și soțului dvs. întrebările acestea? 

Share:

În ultimele zile, Ramona Ioana Bruynseels a vorbit despre faptul că oamenii nu își vor mai putea lua credite pentru că ratele au crescut foarte mult.

Ramona Ioana Bruynseels este de părere că românii, pentru moment, vor spune „adio, casă nouă!”

„Pentru moment, la revedere casă nouă. Înțeleg că unele bănci au început să-și contacteze clienții care nu se mai încadrează în condițiile de creditare, pentru a le rambursa avansurile depuse la bancă. Îmi pare rău. Știu cât de mult înseamnă în cultura noastră să ai casa ta. Nu vă pierdeți însă încrederea, să sperăm la vremuri mai bune în care lucrurile revin la normal și instituțiile din țara noastră protejează și respectă mai mult cetățeanul!”, a fost mesajul transmis de Ramona Ioana Bruynseels.

Ramona Ioana Bruynseels a mai zis: „domnilor bancheri, din ce îmi amintesc eu de pe vremuri, clienții trebuie tratați corect”

Invitată la România TV, Victor Ciutacu a întrebat-o dacă i-a adresat întrebări și soțului ei care este bancher. De asemenea, și ea a lucrat, în urmă cu zece ani, la bancă.

„Eu le-aș adresa o întrebare bancherilor: I-ați sfătuit pe oameni ce să facă știind că IRCC va crește?”, a zis Ramona Ioana Bruynseels la România TV, moment în care jurnalistul Victor Ciutacu i-a zis:

„Doamnă, sunteți soție de bancher, ați lucrat în bancă. Nu este ca și cum ați venit de undeva din stratosferă. Veniți din interiorul fenomenului. I-ați adresat și soțului dumneavoastră întrebările acestea?”

Da, i le-am adresat. Soțul meu nu poate să zică decât că bancherii trebuie să trateze corect clienții, iar a trata corect clientul înseamnă a-i acorda toate informațiile în așa fel încât să poată lua decizia corectă. Unii mi-au zis despre oamenii care au lucrat credite: „Așa le trebuie! Ar fi trebuit să se informeze”. Cum să spui așa ceva? Ce este rău în a-ți dori o casă? Tu mergi la bancă și ai încredere în funcționarul bancar că îți va oferi toate informațiile și cel mai bun sfat astfel încât să nu ajungi în probleme. Ce educație financiară a făcut statul român? Nimic! Și acum dăm vina pe oameni…”, a mai zis Ramona Ioana Bruynseels.

Articol apărut pe: thenews.co.ro

Categorie: Știri

Ioana Ramona Bruynseels