Candidata AUR, Ioana Ramona Bruynseels, transmite solidaritate în fața incendiului din Chitila

Share:

 Cu gândurile îndreptate către comunitate, candidata exprimă speranța pentru intervenția promptă a autorităților

Într-o adresare publică către cetățeni, candidatul AUR la primăria Sectorului 1 Ioana Ramona Bruynseels a lansat acuzații severe împotriva administrației curente, conduse de Clotilde Armand. Potrivit Ioanei Ramona Bruynseels, în raportul de activitate prezentat la începutul anului de către doamna Armand, se afirma că s-a reușit reconstrucția Teatrului de Vară Bazilescu, o declarație contrazisă categoric de realitatea vizibilă la fața locului.

„Stimați cetățeni ai Sectorului 1, doamna Clotilde Armand spunea în raportul de activitate prezentat la începutul acestui an: ”Am reușit să reconstruim Teatrul de Vară Bazilescu.” Iată-mă aici, în preajma Teatrului de Vară Bazilescu și după cum vedeți, nu este deloc reconstruit, nu este deloc reabilitat. Dimpotrivă, molozul, după cum vedeți, ajunge să construiască munți în acest parc atât de frumos.

Teatrul de Vară Bazilescu ar fi trebuit reconstruit, reabilitat de doamna primar. Iar din 2020 încoace, doamna primar ar fi avut ocazia nu doar să reabiliteze, ci chiar să construiască două sau trei teatre de vară, dacă chiar și-ar fi dorit acest lucru. În schimb, dumneavoastră, vedeți în ce stadiu suntem.

Aceasta este imaginea mandatului doamnei Clotilde Armand. Asta ne spune haos, dezastru și minciună. Pentru că, pe lângă ineficiența demonstrată, vedem clar că doamna primar minte la modul oficial în raportul său de activitate. Nu, teatrul Bazilescu nu este gata, nu este reabilitat, nu suntem deloc aproape de a fi reabilitat.”, a declarat Ioana Ramona Bruynseels.

Candidatul AUR la primăria Sectorului 1, Ioana Ramona Bruynseels mai susține că actuala conducere nu se ocupă de gestionarea timpului liber pentru cetățeni, nu le oferă opțiuni în acest sens, tocmai de aceea, este absolută nevoie de o schimbare și concedierea doamnei Clotild Armand de către cetățeni, pe 9 iunie la vot.

„Din 9 iunie încolo, vom veni și vom prioritiza investițiile în așa fel încât oamenii să știe că ceea ce li se promite se și întâmplă, în așa fel încât bugetul de investiții să fie utilizat în favoarea cetățeanului.

În acest moment, după cum vedeți, avem munți de moloz, avem minciuni în raportul de activitate. Nici unele dintre acestea nu reprezintă recomandări pentru doamna Clotilde Armand ca să rămână în funcție. O schimbăm pe 9 iunie!”, a declarat Ioana Ramona Bruynseels.

Categorie: Știri

Ioana Ramona Bruynseels