Stimată doamnă/ Stimate domn
Dragii mei vecini,

Vă scriu cu inima deschisă și cu speranța că, împreună, am putea construi un viitor mai bun pentru sectorul nostru. 

Aș fi bucuroasă dacă mi-ați acorda 2 minute, pentru a citi această scrisoare. 

Numele meu este Ramona Ioana Bruynseels (născută Chirilă). Sunt mamă și soție, om cu experiență în sectorul bancar și în finanțe, locuitor, ca și dumneavoastră, în sectorul care ar trebui să fie cel mai frumos și mai dezvoltat sector al Capitalei!

De când mă știu, nu am primit nimic pe tavă. Am privit mereu viața ca pe o provocare, iar pentru fiecare pas înainte, pentru fiecare succes, mic sau mare, am muncit mult și cu multă dăruire. Poate că această atitudine m-a ajutat să reușesc în viață: am învățat la școli la care nu aș fi visat și am avut funcții care păreau rezervate pentru alții. Am învățat prin muncă grea și perseverență să depășesc obstacolele și să obțin rezultate, ceea ce mă poate ajuta în revitalizarea Sectorului 1. Și poate că a mai contat ceva: am dobândit de la bunica și mama bunătatea și bunul simț, calități simple la prima vedere, dar care înseamnă atât de mult! Îmi voi baza acțiunile mele ca primar pe aceste valori. De aceea, și sloganul meu electoral este chiar acesta: Readucem bunul simț în Sectorul 1. Desigur, am și făcut greșeli de-a lungul vieții; mi le-am asumat și am învățat din ele, devenind un om mai bun și mai puternic.

În ultimii patru ani, am asistat la o degradare fără precedent a sectorului nostru, care a devenit, în multe privințe, un Titanic care se îndreaptă spre dezastru. Gunoaie, șobolani, clădiri ce amenință să se prăbușească, droguri ce au pătruns în viețile tinerilor noștri. Gropi, parcuri în paragină, iar de dezvoltare, nici nu putem vorbi. Actualul primar nu pare să fie conștient de gravitatea situației sau, dacă este, nu prea îi pasă. Dar noi, oamenii Sectorului 1, resimțim zilnic, pe pielea noastră, consecințele acestei nepăsări și incompetențe. 

Vin azi în fața dumneavoastră și vă spun sincer: Nu vă promit luna de pe cer, dar pot să vă asigur că voi munci cât pot eu de mult pentru a face lucrurile să funcționeze, iar apoi să redevenim un sector exemplu. Vin în fața dumneavoastră să fac ce știu eu mai bine: să găsesc soluții, să vă fiu aproape, să dezvolt. 

Vin să dau, nu să iau! Vreau să aduc binele în fiecare familie și în fiecare locuință din sectorul nostru.

Bunul Simț trebuie să reînvie în Sectorul 1 atât între oameni, cât și în primărie și este obligatoriu să restabilim respectul și grija pentru fiecare om din sector. Numai așa putem face bine societatea noastră.

Dumnezeu să binecuvânteze orașul nostru și țara noastră!

Cu respect,

Ramona Ioana

Vecina și, cu voia dumneavoastră, viitorul dumneavoastră primar

Ioana Ramona Bruynseels